Pagina's

donderdag 19 februari 2015

ATC kaartjes Bloem

Je hebt vast al gelezen dat aanstaande vrijdag de eerste workshop van Noor! & Zo van start gaat. Deze dag staat in het teken van ATC cards. Één van de technieken zal deze bloem atc worden. Raffaela gebruikt regelmatig deze techniek en heeft deze laatst ook uitgelegd in het Noor! Design magazine.


Kim bedacht toen om deze techniek eens toe te passen op een ATC kaartje want dat gaat natuurlijk ook. Omdat men het wel even puzzelen vind de techniek willen we deze dan ook vrijdag aan bod laten komen. Ik zelf vind ze zo tof geworden!


Ik heb het Spring A5 blok gebruikt voor de kaartjes. Ik ben dol op de zachte kleuren met printjes van dit blok. Zoals je ziet passen ze erg mooi bij elkaar.

Paper bloc - A5 - Spring

In het midden van de bloem heb ik een stempel uit de Sending Love serie gestempeld met versamark. Hier over heen heb ik witte embossingpoeder gestrooid en verhit met de heattool.


Nog even een close up zodat je goed kan zien hoe mooi de embossingpoeder naar boven komt. Als takje heb ik een blaadjes stans 6003/0046 gebruikt. Vond dit er wel heel mooi bij passen.

Aanstaande vrijdag zullen we de nieuwe collectie natuurlijk verkopen en ook de gebruikte materialen op deze ATC kaartjes. 

Ik zie jullie vrijdag en heb er natuurlijk reuze zin in!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten