Pagina's

maandag 6 april 2015

Zwarte gesso

Een hoop van jullie weten al dat ik dol ben op lekker kliederen. Ik zit dan ook graag met mijn handen onder de inkt, verf en pasta. Aan de slag gaan met de toffe zwarte gesso is voor mij dan ook absoluut geen straf. En in combinatie met Inka Gold geeft dit ook nog eens een super gaaf resultaat.


In mijn lade vol met rommeltjes, die nog wel eens van pas komen, kwam ik een saai kraft doosje tegen. Gelijk dacht ik daar ga ik verandering in brengen! Dus eerst een laag zwarte gesso aangebracht voor de mooie ondergrond.

klik {HIER} en bestel dit artikel online bij Noor & Zo



Vervolgens lekker aan de slag met de structuurpasta en de nieuwe mask van Dutch Doobadoo. En natuurlijk mogen ook de bloemen en klei figuren niet ontbreken.


Voor deze creaties is het ideaal om met verschillende klei mallen aan de slag te gaan. En natuurlijk heb ik zo mijn favorieten, maar voor al mijn favorieten geld dat de Do&Dry klei echt een must is om hiervoor te gebruiken en dus in je basis collectie te hebben.

klik {HIER} en bestel dit artikel online bij Noor & Zo



Met Inka Gold geef je een prachtig glanseffect aan je project en maak je het helemaal af. Natuurlijk kennen we allemaal al de gouden en zilveren variant, maar probeer ook eens iets anders en ga net als ik voor een kleurtje. Hier heb ik bijvoorbeeld gebruik gemaakt van de kleur Magenta.

klik {HIER} en bestel dit artikel online bij Noor & Zo

Ik hoop dat jullie ook aan de slag zullen gaan met deze mooie producten!



7 opmerkingen:

  1. wat is dit prachtig Kim.... bedankt voor de uitleg. Is echt super mooi.
    lieve groetjes Rika

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er geweldig mooi uit. Ik zou dit ook graag willen proberen. Ik heb alles in huis alleen hoe breng je de inka gold op je project aan. Doe je dit met je vingers of met een penseel en moet er daarna nog iets mee worden gedaan. Alvast bedankt voor je antwoord. Groetjes Carla.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je Carla! Ik haal met een spateltje een heel klein beetje inka uit het potje en breng het gewoon met mijn vingers aan.

      Verwijderen
  3. super!!!!
    dankjewel voor de uitleg en de materialen die hierbij werden gebruikt weren

    gr
    Tine

    BeantwoordenVerwijderen