Pagina's

vrijdag 29 mei 2015

Beterschap

Stempeltechnieken zijn er verschillende en die kun je natuurlijk erg gaaf combineren met de stempels van Noor! Design. Deze keer laat ik de Paper Piecing aan jullie zien.

Deze techniek komt aan onder andere aan bod in onze workshop Stempeltechnieken deel 2. Deze word regelmatig gegeven in de winkel dus wil je een keertje mee doen dan kun je jezelf opgeven via de workshop pagina in onze webshop.


Ik voor deze techniek de Silhouette Poppies stempel gebruikt. De achtergrond heb ik met blauwe inkt van Memento bewerkt. De kleur Teal Zeal, een hele gave kleur.


De basis is gemaakt met een Shape Art mal van Dutch Doobadoo. Hierbij ik de vlinderrand en cirkel mal gebruikt. Bij de vlinderrand zijn ook losse vlinders verkrijgbaar. Ik vind die zelf erg leuk om dat je ze samen kunt combineren.


Onderaan heb ik de tekst Beterschap geplakt , dit is een stans. Zo kun je iemand een mooie opkikker geven.


Ons workshop aanbod vind je door op bovenstaand logo te klikken. Er is bijna wekelijks wel wat te doen dus hou de site in de gaten of meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Ik ga weer verder met stempelen hoor, heb de smaak helemaal te pakken.

Groetjes,


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)


3 opmerkingen:

  1. Heel erg mooi gemaakt !!
    Groetjes,
    Elfje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Joyce!! Super mooi gedaan en ik schuif graag een keer aan bij de stempeltechnieken workshop. Zal de agenda ff checken. Mooi project zo met die shape art mal. Ik ben weer geinspireerd :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw, super mooi!!! En dat design papier vind ik ook zo mooi.

    Groetjes Sylvia

    BeantwoordenVerwijderen