Pagina's

zondag 17 mei 2015

Meneertje Beertje


Hallo allemaal,

Weer een mini album vandaag. Ik heb de smaak te pakken hoor!

Vandaag een album gemaakt met het super leuke nieuwe mdf album van Dutchdoobadoo. Ik heb er een album van gemaakt voor Dante als herinnering aan zijn beer Meneertje beertje.


Meneertje beertje en Dante zijn onafscheidelijk. Overal sleept hij hem mee naar toe. In dit boekje staan wat dierbare momenten met Meneertje beertje.

460.440.170 Dutch Doobadoo MDF Scrapalbum

Het doosje heb ik beplakt met papier en daarna lekker oud en viesgemaakt met gesso en distress inkt. Kantjes en een houten lijstje waar uiteraard een foto van Meneertje beertje achter zit.


Als je het doosje open maakt wat sluit met een strik, heb ik eerst een stukje journaling erin geplakt. Ik heb de tekst op de printer gemaakt om het verhaal vast te leggen voor later.


Ik heb een combi gebruikt van diverse merken papier waaronder het wood paperpad van Noor.


Met de klei  uit de winkel heb ik wat vormen gemaakt met oude molds die ik al had. maar de winkel zijn mooie molds te koop. Met wat distress inkt maak ik ze een beetje oud.


Als we door het boekje heen bladeren zie je  hoe  de beer meedoet met alles in het dagelijks leven. De foto,s print ik uit op formaat 7 bij 5 cm en dan optie sepia. Zo krijgen ze een beetje een oude look.


Iedereen houd van meneertje beertje zo ook grote broer Luca. In dit album heb ik een hoop paperart van Dutch doobadoo gebruikt. Dit is zo mooi fijntjes. Met wat pareltjes op de kraft border is het eigelijk al genoeg om je pagina te decoreren.


Als de een laagje van de cardboard hartjes van Dutch doobadoo afpeuterd hou je mooi ribbel karton over. De schattige sterretjes heb ik gewoon wit gelaten bij onze movie star meneertje beertje.


Om de randen heen van het hele album heb ik stipjes gezet met een perlen pen. Dit werkt de Randjes zo lief af.


 Hier zie je nog een mooie detail foto van de prachtige materialen van Dutch doobadoo. Is die border niet prachtig ?

479.002.002 Laser Paper Art A5 Kraft bloemenrand   472.309.003 Cardboard Art A5 Hearts
Ik heb genoten van het maken van dit album.
Tot snel weer.4 opmerkingen:

 1. een prachtig mini album, eentje om te koesteren

  Tine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super lief album...geeft heel goed weer hoe geliefd meneertje beertje is...prachtige herinnering voor later als Dante groot is

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk album ...Heel mooi ....
  Groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat gaaf weer.....
  een leuke herinnering voor later......
  groetjes ayten

  BeantwoordenVerwijderen