Pagina's

vrijdag 8 mei 2015

Noor! & Zo Workshop - Borduren op Papier

Noor! Design heeft ook hele mooie borduurmallen. Wist jullie dat ? Het is een serie van 6 mooie mallen en Ineke wil jullie hier kennis mee laten maken. Want een borduursel op een kaart ziet er geweldig uit.


Ze heeft de borduurmal verwerkt op een Shape Art Label van Duch Doobadoo. Samen met diverse mallen van Noor! Zo zie je dat deze heel mooi bij elkaar combineren.


Even een close up van de mal zodat je ziet dat deze stansen maar ook embossen. Door het papier in de mal te laten zitten en er met inkt overheen te gaan komt het ge-emboste deel nog mooier uit.

6001/2011 Embroiderymal Rand ster/bloem      6001/1201 Embroiderymal Hoekje 1      6001/1203 Embroiderymal Hoekje 2

Lijkt het jou leuk om ook eens met deze mallen te werken onder begeleiding van Ineke Bezemer. Geef je dan op voor vrijdag 5 juni. Ze zal deze techniek in de ochtend en in de middag uitleggen.


Voor de ochtend workshop
WORKSHOPS


Voor de middag workshop
WORKSHOPS

Dat is toch ontzettend leuk. En voor degene die Ineke kennen ze maakt er altijd een gezellig feestje van. Alleen daar voor zou je al willen komen!

We hopen je te zien in onze winkel op 5 juni.

Groetjes,


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten