Pagina's

maandag 22 juni 2015

Anchored

Hallo lieve lezers,

Daar zijn we weer na een druk weekendje. De Noor! Vriendinnendag waar we zolang naar uitgekeken hebben zit er helaas alweer op. Wat hebben we weer genoten met zijn allen!
Over weer tot de orde van de dag. Ik heb de Seashore lijn weer eens voor de dag gehaald voor jullie en er dit kaartje mee gemaakt.


Dit idee van die puntkaart komt van Raff. Lijkt het je leuk om deze kaartenmaatechniek ook te leren? Kom dan op vrijdag 17 juli naar de kaartenmaakworkshop en schuif aan voor € 12,50.

{RESERVEER HIER}


Ik heb gewerkt met voornamelijk producten uit de Noor! Design collectie Seashore. Zowel het designpapier, tekststempel, stansjes als het Paper & Pictures blokje.
De tekst heb ik geplakt in een labelstans.


Ik hoop dat jullie dit weer een leuk kaartje vonden. Hij staat in de winkel, in het maritieme hoekje waar we heel veel leuke zomerse artikelen bij elkaar verzameld hebben!
De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten