Pagina's

vrijdag 17 juli 2015

Fashion for You

Hallo allemaal ,
Het is jullie vast niet ontgaan, de nieuwe rage pocket letters! dit is een vel met 9 vakjes waar je een soort versierde brief voor jouw pocket pal (vriendin)in maakt. aan de achterkanten kun je wat kleine spulletjes sturen en een leuk briefje over jezelf.


Ik heb een mix van papier gebruikt, zwart cardstock, joy luipaard papier en een paper pad van Noor design !de pop heb ik gemaakt met een nieuw mask van Dutch doobadoo. Natuurlijk kun je dit met inkt en spray,s gebruiken maar ik heb haar omgetrokken op zwart papier en haar hoed en rok bewerkt. Daarna heb ik haar verdeeld over 3 vakjes.

 6002/0342 Little Princess Kapspiegel en make-up

De spiegel komt uit de little princess collectie van noor en heb het gestanst uit zwart cardstock. De spiegel zelf heb ik bewerkt met zilver embossings poeder en de heattool. Onder de spiegel en de bloemen gestempeld op het leather van Dutch doobadoo zit het nieuwe soft board dots. 

470.715.802 Mask  Art A4  Flower Power

Ik heb het zwart gemaakt met de zwarte gesso. Onder de bloemetjes zitten de nieuwe paperart blaadjes. Deze zijn uit kraft en vond ze er helemaal bij passen.

 6410/0065 Fashion Stempel Text Engels

Overal op de pocket letter heb ik de stempels uit de fashion serie van Noor verwerkt. deze zijn zo girlie en vond ze precies passen bij het thema. Op de zelf gemaakte banner het ik allemaal schoentjes verwerkt uit de stempelset op de noor postzegel stansjes.

6011/0043 Paper bloc  Pretty Floral

Dit het Noor! papierblok wat ik gebruikt heb. Ik ben benieuwd of jullie Pocket Letters ook zo leuk vinden om te maken ?

Tot de volgende keer,

De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten