Pagina's

woensdag 9 september 2015

Autumn


Hallo allemaal,
Nog even en dan veranderen de bladeren weer in de meest prachtige kleuren. Hier op de Veluwe, waar ik woon is het echt geweldig om al die kleuren weer aan de bomen zien te verschijnen.


 Deze keer heb ik een uitschuif kaart gemaakt,als je aan het lintje trekt komt de tekst te voorschijn, zoals je hieronder op de foto kunt zien.Ik heb de nieuwe herfstmal met bladeren van joy gebruikt, ik vind het echt een hele mooie en toepasselijke mal voor de herfst.

6002/0366 Vintage Borders Rand 2

Ik heb hem uitgestanst in het oranje en hem daarna gemat op bruin cardstock voor een nog mooier resultaat.Aan twee kanten heb ik 1 van de vele mooie rand stansen gebruikt, deze is toch wel 1 van mijn favorieten.


Het designpapier komt van de nieuwe lijn van Craftemotions autumn-woods. Naast dit mooie blokpapier met diverse herfst prints heb ik ook de bijpassende houten emblies en egel, eekhoorn en eikeltjes stansjes gebruikt op de kaart om hem helemaal af te maken.


Hopelijk heb ik jullie weer kunnen inspireren met mijn creatie. 

Ik ben benieuwd naar jullie reactie's.
De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)1 opmerking:

  1. Hij is echt geweldig mooi en heerlijk hoor die blaadjes laat ze maar vallen.

    liefs Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen