Pagina's

vrijdag 4 september 2015

Live, laugh, love

Vandaag is het mijn beurt als gastdesigner van Noor & Zo om mijn creatie te laten zien! Ontzettend leuk dat ik als gastdesigner gevraagd ben en zal mij even voorstellen. 

Ik ben Vera Gieszen,  moeder van 2 mooie dochters en ben 7 jaar lang eigenaar geweest van de scrapbookwinkel Scrap4fun in Capelle aan den IJssel. Sinds ik de winkel verkocht heb 1 januari heb ik veel meer tijd en energie om zelf te knutselen. Het is een hele eer dat ik nu gastdesigner mag zijn in zo'n gezellige groep creatieve dames.

Ik ben ooit begonnen met scrapbooken maar maak tegenwoordig ook kaarten, mixed media projecten en bak ook nog cupcakes en taarten.
Hieronder heb ik een layout gemaakt op A4 formaat met materialen van Noor Design en Dutch Doobadoo.


Op een achtergrond van kraft op A4 formaat heb ik pasta aangebracht met het mooie rozenstencil van Dutch Doobadoo op een witte achtergrond. Nadat de pasta droog is kun je het mooi kleuren met distress inkt of pan pastel. 

470.715.023 Mask Art A5 Big Roses

Ik ben ook groot fan van het houtstructuur papierblok van Noor Design en deze dan ook gebruikt achter de foto en tevens met de banner stans. Ik heb een edge distresser gebruikt om de randen van het papier op te ruwen en daarna inkt aangebracht.


De mooie ovale randmal van Noor Design om de foto heen aangebracht en versierd met bloemetjes en metalen blaadjes.


De vlinders zijn gestempeld met 2 kleurtjes stempelinkt, uitgeknipt en bewerkt met glossy accents.

6410/0308 Stempelset Sayings

Bedankt voor je aandacht en wellicht tot mijn volgende blogpost,

Lieve groetjes Vera!


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)


1 opmerking: