Pagina's

maandag 7 september 2015

Spooky candy bag

Hallo allemaal,

Vandaag ben ik buiten mijn "comfort" zone getreden.  Zelf heb ik altijd moeite met halloween thema's maar ik moet zeggen dat ik deze goed gelukt vind. Deze was op aanvraag van iemand die ik ken dus hopelijk is ze er blij mee. Ik heb vandaag dus weer gekozen voor het leuke box art tasje van Dutch doobadoo. Echt een product waar je alle kanten mee op kan.


Natuurlijk voor dit soort projecten lenen de Dutch doobadoo producten zich natuurlijk uitstekend! Hiervoor heb ik gekozen voor de paper art en dan in halloween thema.

470.713.007 Dutch Box Art A4 Box

Zo makkelijk om te gebruiken je hoeft ze er alleen maar even los te knippen en je kan ze meteen gebruiken op je project.


Hier wou ik dus graag het skelet wit hebben aangezien ik zelf vond dat die er dan iets meer uit sprong. Dus toen heb ik me pot Dutch doobadoo witte gesso gepakt en ben aan het kliederen gegaan.

870.002.010 Gesso Wit 250 ml

Maar dit werkt perfect ik heb zelf maar 1 laagje gedaan maar als je het nog witter zou willen zou je natuurlijk altijd nog een extra laag aan kunnen brengen.


Hier nog even een foto van de zijkant van het doosje. Ik wilde hem niet al te druk maken aangezien het papier al flink aanwezig is. In het doosje zit een bonbon zakje gevuld met zure wormen.


Dit is de achterkant van het doosje en zoals je ziet heb ik hier ook weer de leuke Dutch doobadoo paper art halloween gebruikt. Ook weer even bewerkt met wat witte gesso. Verder heb ik alle randjes nog even bewerkt met de distress ink pad walnut stain. en alles is opgeplakt met me tacky glue waardoor alles goed blijft zitten.

472.950.001 Laser Paper Art A5 black Halloween

Op de website zijn ook weer super leuke dingen voor halloween te verkrijgen dus de link zet ik hier onder zodat jullie even een kijkje kunnen nemen.


Lieve groetjes,



De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)



1 opmerking: