Pagina's

woensdag 7 oktober 2015

Happy Halloween


Hallo allemaal,
31 oktober de dag van halloween, ook in Nederland wordt het steeds populairder.Ik ben niet zo'n held in het donker met enge dingen, toch vind ik het wel  leuk om kaarten te maken met halloween als onderwerp.


Bij Noor en zo zijn er  allerlei leuke spulletjes  verkrijgbaar om spooky  halloweencreaties te maken.Zo ook dit mooie papier, het komt uit een groot designpapier blok vol met halloweenpapier.


 Hoe leuk zijn deze spookjes, het zijn gewoon stickertjes die je zo op je kaart kan plakken.


 De spinnen en het spinneweb komen van een zwart laser artvel van dutch doobadoo. De bladeren heb ik bewerkt met glossy accent, de blaadjes , een nieuwe stans van Noor design.


 Het skelet komt van een vel, vol met van die spooky  skeletjes, Ze maken je kaart helemaal af.


 De binnenkant van de kaart heb ik versierd met wat spinnenrag  en spinnen en webjes uit het zwarte laser art vel van Dutch doobadoo.

340048 American Crafts Paper Pad Hocus Pocus
Dit gave papierblok  vind je natuurlijk in onze (web) winkel. Als je op de afbeelding klikt kom je meteen in onze webwinkel terecht. Hier kun je de artikelen bestellen. Wil je het papierblok ophalen? Klik dan op betalen bij afhalen dan ligt het voor je gereseveerd.

Tot de volgende keer!De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)


2 opmerkingen:

  1. Gaaf Miranda! Erg leuke en mooie Halloween kaart! Die spook en spinnenwebben zijn geweldig!!

    BeantwoordenVerwijderen