Pagina's

zaterdag 17 oktober 2015

Hebben jullie al meegedaan?

Goedemorgen allemaal,

Hebben jullie al meegedaan met onze Noor & Zo Sketch Challenge van deze maand? Ik had weer een leuke sketch voor jullie allen gemaakt

Dit wordt de sketch voor de maand oktober: 


Je kunt meedoen met onze challenge tot eind oktober 2015 door een foto van je creatie inclusief je naam te plaatsen onderaan het bericht op ons Noor & Zo blog:

{KLIK HIER}

 Heb je geen blog dan mag het project e-mailen naar joyce.martens@noortje-design.nl

Ook ik heb een kaartje gemaakt met deze sketch voor jullie:


Ik heb gewerkt met designpapier uit het Noor! Design blok Be Merry. Dit combineert zo heerlijk met gewoon kraft en wit cardstock. Het plaatje komt uit een vel van HobbyVoordelig. Ook de leuke labels zitten in het papierblok. 


Kennen jullie ook ons Dutch Cardboard Art bij Dutch Doobadoo? Dit zijn leuke figuurtjes in een uitdrukvel met ribbelkarton. De randjes van het hartje zijn bewerkt met gesso en ik heb er een strik op gemaakt met kerstbelletjes. 

We hopen dat jullie allemaal massaal mee gaan doen. Heel veel plezier en succes met het maken van een kaartje met deze sketch.De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten