Pagina's

donderdag 8 oktober 2015

Jingle Bells


Hallo allemaal, 

Vandaag is het weer mijn beurt om wat te posten op ons blog.  De zomer is nu echt voorbij en ik krijg echt de smaak te pakken om kerstkaartjes te maken.   Met papier uit het nieuwe noor paperpad Noors favorites heb ik dit kaartje gemaakt.  Wat een geweldig blok, al onze favoriete papietjes zitten erin op lekkere grote vellen! 


Het afdrukje heb ik gekleurd met aquarelle van Sennelier. Hiermee meng je makkelijk altijd de juiste kleur voor bij je papier. De schattige kraft tekst is een nieuw vel paperart van Dutchdoobadoo en ook de postzegel en sterretjes komen uit dit vel Wat ben ik blij met de hedra tak uit de autum collectie. deze kan toch eigelijk op iedere kaart?. 


Mijn kaartje heb ik afgemaakt met mos , besjes en takjes van Noor design.  Weer een  kaartje voor de kerst klaar. Op naar de volgende! Want ik heb er nog maar zat nodig... 


 De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)


2 opmerkingen:

  1. wauww een prachtige kerstkaart met mooie materialen en prachtig ingekleurd!!
    xx Wilma

    BeantwoordenVerwijderen