Pagina's

woensdag 21 oktober 2015

Merry Christmas


Halo allemaal,
ik was meteen verliefd op deze leuke hertjes van MDF van Dutch doobadoo, ze staan zo gezellig in je kamer, vooral met die lichtjes erin.


Ik heb het MDF op het designpapier en craft geplakt en daarna uitgeknipt, vervolgens heb ik de randjes be-inkt met distress inkt vintage photo. De ruggetjes van de hertjes heb ik extra aangezeten er vervolgens witte stipjes opgezet met een wit schrijvende pen.

 


De bodem heb ik bedekt met wat mos, hierop heb ik wat dennenappeltjes en houten sneeuwsterren van craft emotions geplakt.De dennenappeltjes en sneeuwsterren heb ik voorzien van een dun laagje witte gesso,vervolgens heb ik wat ijskristal over gestrooid voor een winters effect. Het sneeuw op de bomen is foamball-clay, dat kun je rechtstreeks vanuit je potje op de bomen plakken, na een tijdje is het hard, net zo als gewone klei wat aan de lucht droogt.

460.440.200 MDF Art  Winter Set


Kijk eens hoe gezellig in  het donker, hopelijk heb ik jullie weer kunnen inspireren!
Groetjes,


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

1 opmerking:

  1. Prachtig!!! En ik vind het zo'n lief tafreeltje, zeker met dat mooie papier, distress en de lampjes, top!!
    xx Wilma

    BeantwoordenVerwijderen