Pagina's

zaterdag 5 december 2015

Let It Snow

Goedemorgen allemaal,

Ik heb op Facebook, blogs en Pinterest al zoveel supergave sneeuwbollen voorbij zien komen dat ik het zelf ook hoog tijd vond om een exemplaar te maken.


De basis is natuurlijk een Dutch Card Art mal van Dutch Doobadoo. Ik heb me laten inspireren door Ineke met haar sneeuwbol. Een andere tip als je inspiratie zoekt bij een Dutch Doobadoo mal is even neuzen op Pinterest. We hebben per artikel een apart bord met daarop alle voorbeelden gemaakt met die mal. Kijk maar eens op het bord van de sneeuwbol:


Het designpapier is van Studio Light en daarbij mogen de Noor hertjes natuurlijk ook niet ontbreken. Zet de ruggetjes van de hertjes aan met wat bruine inkt en maak daarop witte stippen met een witte Molotow marker. 


De mal van de sterrenrand kun je in wat stukjes knippen en zo achter de ronding van je sneeuwbol plakken. Maak nog een leuke toef op je kaart met veel stansjes en natuurlijke materialen. 


Wil jij zelf ook dit winterse project maken?
We hebben er bij Noor & Zo een speciaal pakket van gemaakt voor jullie wat je zo kunt bestellen:


Veel plezier met het maken van deze leuke winterse kaart!
 

De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct doorgelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten