Pagina's

dinsdag 19 januari 2016

Dutch Doobadoo & PanPastel metallics

Bij Dutch Doobadoo is er een Essentials lijn. Deze bestaat uit MDF basisvormen zoals cirkel en ovaal. Ideaal voor het maken van tafereeltjes maar ook voor Mixed Media met PanPastel.


Ik wist meteen wat ik er mee ging maken. Ik ben helemaal weg van de Mixed media stijl op het moment. Lekker met gesso en structuurpasta kliederen. Ik heb eerst de basisvorm in de zwarte gesso gezet.

870.002.090 Gesso Zwart 250 ml

Met de fijne gesso van Dutch Doobadoo gaat dat perfect. Daarna lekker aan de gang met bloemen, bedels, knoopjes en allerlei andere embellishments. Deze vond ik het wel leuk om er ook een vorkje en lepeltje bij te gebruiken. 


Als alles geplakt is ga ik overal met de zwarte gesso overheen. Tot ik echt niets meer zie van kleur. Echt alles zwart. Als dat gedroogd is, eventueel een beetje met de heattool dan ga ik er met PanPastel overheen. Deze keer heb ik voor de Metallics gekozen. Dat zijn toch wel één van mijn favorieten! 


Dit project gaan we maken met de PanPastel workshop op 16 april. Dit word PanPastel deel 2. We gaan lekker aan de slag met o.a. klei & molds en de andere technieken die we gaan doen is de Bokeh techniek en inkleuren van vlinders in combinatie met het maken van een kaart.

Afbeeldingsresultaat voor reserveer hier noor

Dus lijkt het je leuk om meer technieken te leren. Geef je dan op via het bovenstaande "reserveer hier" logo.

Een hele fijne dag allemaal!
xoxo

De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)
De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

2 opmerkingen: