Pagina's

zondag 3 januari 2016

Make Your Color


Wist je dat,  de nieuwe aquarel paint  van Joy!Crafts ook gebruikt kan worden om bloemen te bewerken in de kleur die bij je werkstuk past?
Neem witte bloemen, in mijn geval roosjes 6370/0061 en 6370/0062.
Breng de aquarelverf aan op heel het roosje aan beide kanten van ieder bloemblaadje. Verdun de verf goed met water. Ga ook gerust nog met een iets natte waterkwast over je roosje zelf heen om de verf goed verdeeld te krijgen. Het bloemetje wordt wel zacht en slapper, maar dat komt weer goed als het helemaal droog is.
De grote roos heb ik helemaal paars gemaakt (zoals je kan zien is er wel kleurschakering door gebruik van het water).
De kleine roosjes heb ik roze gemaakt.
Om de roosjes snel droog te krijgen heb ik een heattool gebruikt maar aan de lucht laten drogen kan natuurlijk ook. De roosjes zijn na het drogen weer stevig zodat ze verwerkt kunnen worden.
Het eindresultaat zijn prachtige roosjes, die precies bij de kleuren van je creatie passen.  Je vind deze gave artikelen van Joy!Crafts in de webshop.

6200/0240 Aquarel/water verf - 12 kleuren + Kwast
(Klik maar op de foto)De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

1 opmerking: