Pagina's

donderdag 18 februari 2016

Mini Gelli Plates

Aanstaande zaterdag is het zover dan organiseren we bij Noor! & Zo weer de bekende Dutch Doobadoo dag. Ik mag deze samen met Brenda aan de slag met de Mini Gelli Plates.


Er zijn van de Mini Gelli Plates 2 sets verkrijgbaar met verschillende modellen er in. En ik kan je zeggen dat je er superleuke achtergronden mee maakt zoals je op de kaartjes kunt zien.


We gaan deze dag de Patchwork Techniek doen. Met verschillende kleuren verf en Masks maken we patchwork achtergronden. Hier op stempelen we met de Doodle Vogel en Randen van Noor! Design.


Het is echt even weer wat nieuws op de workshop dag en we willen jullie er graag kennis mee laten maken. Daarom hebben we ook een leuke actie met de sets bedacht.


Hierbij willen we meteen gebruik maken op Colourstock te bedanken voor het sponsoren. Colourstock is de groothandel waar je o.a. Gelli Plate producten kunt bestellen maar dat niet alleen nog veel moois komt daar vandaan, veel van mijn favoriete producten zoals PanPastel en Copic Markers.

Colourstock

Ook Dutch Doobadoo willen we bedanken want ook zij hebben ook wat moois gesponsord voor jullie allemaal... maar dat houden we nog even een verrassing.Ik hoop jullie aanstaande zaterdag te zien. En voor degene die niet komen deze dag is de set natuurlijk ook in onze webshop te bestellen!


]Een fijne dag allemaal!De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

2 opmerkingen: