Pagina's

zaterdag 27 februari 2016

Carpe Diem

(onderaan dit bericht overzicht met gebruikte materialen)

Hoi allemaal,

Eind deze week ligt de nieuwe Dutch Doobadoo collectie weer in de winkels. Hoog tijd om er weer eens mee te gaan spelen. Ik heb dit keer als basis voor mijn kaart de nieuwe Ticket Shape Art mal gebruikt.


De mal bestaat al uit 2 delen en er zit een plakstrip aan. Zo kun je er dus een drieluik van maken. Maar je kunt hem ook verder verlengen tot bijvoorbeeld een harmonicakaart of boekje. 


Ik heb de basiskaart gemaakt uit wit linnenkarton en deze beplakt met papier uit het Noor! Design papierblok Budding Spring.  In het midden van de kaart heb ik een paastekst gestempeld en deze verwerkt in een ovalen Noor! mal.


De wegwijzer uit de Under the Sea collectie kan ook prima gebruikt worden op andere kaartjes zoals je hier ziet. De paaseieren komen uit een Dutch Paper Art vel van Dutch Doobadoo.


En deze vlinder is ook zo'n mooie.... al heel oud, maar ik gebruik hem nog steeds graag!


Vanaf aanstaande vrijdag ligt deze nieuwe collectie weer in de winkel bij Noor & Zo. Raff zal met deze collectie de hele dag een demo geven dus loop gezellig bij ons binnen!

   

De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct doorgelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)
De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

3 opmerkingen:

 1. Een schitterend paar drieluik, mooie stempels en prachtig ingekleurd, mooi papier mallen en accenten
  Top gedaan Jolanda!!
  xx Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohhhhhh, wat een liefje is het geworden. Ben benieuwd welke stempels je gebruik hebt. Zo lek die haasjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohhhhhh, wat een liefje is het geworden. Ben benieuwd welke stempels je gebruik hebt. Zo lek die haasjes.

  BeantwoordenVerwijderen