Pagina's

zondag 21 februari 2016

Giftbox Pasen

Het duurt nog even, maar toch ben ik al met Pasen bezig! Ik vind dit altijd een gezellige tijd, van bloemetjes die gaan bloeien en van lekkere chocolade eieren!


Ik heb doosjes gemaakt voor de kinderen om chocolade eitjes in te doen. De doosjes zijn klein en dus kunnen er niet zoveel eitjes is, genoeg voor mijn kindjes. Ze krijgen al zoveel te snoepen!


Voor de doosjes heb ik de mal van Dutch Doobadoo gebruikt.

470.713.014 Dutch Doobadoo Box Art Pumpkin

Deze mal is zo leuk voor kleine kadootjes!


Op het konijn heb ik ook nog het prachtige papier van Noor! Design gebruikt uit het blok Botanical.


Dit papierblok is één van mijn favorieten, de prachtige kleuren en het fijne bloemetjes motief zijn helemaal mijn smaak!


Voor de gezichtjes heb ik een Molotow marker gebruikt. Maar volgens mij moet ik nog wat meer oefenen op gezichtjes tekenen.

Molotow Marker 127HS - zwart - 1,5mm Crossover

Ik wens jullie een fijne dag
Liefs,


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

4 opmerkingen:

 1. Hele leuke doosjes, daar passen vast heel veel chocolade eitjes in, hihi!!
  xx Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Wilma! Ik denk dat er een eitje of 5/6 inpassen, dus niet zo heel veel, maar voor kleien kindjes precies genoeg! X

   Verwijderen
 2. Weer een super leuk idee. Ga ze ook maken voor mijn kleinkinderen voor de Pasen. Geweldig toch?
  Groetjes Betsy.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat vind ik leuk Betsy, daar schrijf je het blog toch voor! Ik weet niet of je op Facebook zit, maar ik zou ze graag willen zien. Als je Facebook hebt, wil je ze dan in de Noor&Zo groep zetten? Veel plezier met het maken! Groetjes Brenda

   Verwijderen