Pagina's

donderdag 24 maart 2016

Happy Easter


Hallo blogvriendinnen, 

  Al is het buiten nog somber en koud, toch zitten we alweer tegen pasen aan. Overal zie ik al gezellige paascreaties en de winkels liggen vol met eitjes.  Het budding spring paperpad vind ik zo mooi voor het voorjaar en erg geschikt voor paasprojecten en heb er deze paas giftset meegemaakt 


Ik heb het ei en het vlopje omgetrokken op kraftpapier ( dit zijn mallen van Dutch doobadoo) en beplakt met papier uit budding spring. De randjes heb ik een likje gesso gegeven. 


De veertjes van Noor heb ik gestanst uit kraft en op kleur gemaakt met  distress inkt.   Het envelopje en de tag heb ik bijpassend gemaakt om het samen bijelkaar weg te geven, want in het ei zitten heerlijke eitjes van chocola. 


Tussen  de plastic eitjes en veertjes, zitten ook takjes gestanst met verschillende vintage flourishes en wat echte rose veertjes (nou echte  dan moeten ze van een flamingo zijn denk ik).


Een mooie strik, wat mos en plastic paaseitjes malen het af.

470.713.597 Card Art Paasei

Bedankt weer voor het langskomen, En tot snel weer... 


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

1 opmerking: