Pagina's

maandag 21 maart 2016

Vrolijk Pasen

Hallo Lezers,
Gelukkig, vandaag begint officieel de Lente, nog even en het is Pasen. We zijn het druilerige weer helemaal zat dus laat maar komen. Vandaag een echte paaskaart gemaakt voor jullie.


Lekker veel geel gebruikt, de kleur van het voorjaar. De basis is wit cart stock papier met designpapier uit het paperblokje at the movies, de vorm is een easel in combinatie met de mooie nieuwe blauwe mal, vierkant met cirkel.

  6011/0036 Paper Bloc At the movies

Het plaatje is ingekleurd met Sennelier en het leuke doodle randje heb ik gebruikt om het plaatje te omlijsten. Dit staat gezellig vind ik. Kleuren doe ik op schut Drawing paper A4, dit kleurt perfect en past in de printer.

Sennelier - l`Aquarelle set 24 halve napjes + penseel

Randjes langs en op je kaart zijn altijd leuk,ditmaal zelfs drie gebruikt. De mooie bloemen en vlinderrand en een schattig vintage randje.


De kleine labels vind ik ook zo schattig met dat mooie stikrandje en bovendien bij elk project te gebruiken, zeker als je ook nog de kleine letters  gebruikt voor een leuke groet.

 6002/0389 Blauw Rand vlinders             6002/0366 Vintage Borders Rand 2  

Ik heb het kaartje afgemaakt met een nestje met eitjes en een blaadje.

  6002/0140 Alphabet & Numbers Alphabet 2   6003/0062 Vintage Flourishes Tags

    
     
Dit was mijn kaartje voor deze week, ik wens jullie weer een fijne knutselweek toe.


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten