Pagina's

dinsdag 15 maart 2016

Workshopdag - A La Carte

Hallo blogvriendinnen,

Er komt weer wat leuks aan bij Noor & Zo!

(opgeven voor deze workshop kan door op dit logo te klikken)Wat staat er deze dag op het menu? 4 workshops met leuke kaarttechnieken en de hele dag door lekkere hapjes. We maken er dus zowel een creatieve als een culinaire dag van.

De catering zal deze dag verzorgd worden door de mensen van de dagbesteding Samen Top. Zij zullen al het lekkers zelf maken en ook uitserveren.


Op de grote a la Carte! dag bij Noor & Zo op vrijdag 29 april mag ik samen met Carla een workshop geven met de nieuwe lijn van CraftEmotions Life & Garden.We gaan dit leuke Pocket boekje maken met de papiertje en plaatjes uit de lijn Life & Garden.
In het projectje maak je met de Merci mal van Dutch Doobadoo een klein doosje waar je een zakje zaadjes in kan doen. Die zaadjes moet je wel zelf meebrengen.


Hierboven staat een voorbeeldje hoe het kan worden. Het ligt natuurlijk helemaal aan jezelf hoe je eindresultaat wordt! Dat vind ik altijd super om te zien. Iedereen heeft toch weer eigen dingetjes.

Enne ik mag al iets verklappen.....

CADEAUTJE!

Iedereen die deelneemt aan deze workshopdag krijgt het A4 blok Life & Garden ter waarde van € 3,95 cadeau. Wat je over hebt mag je dus lekker mee naar huis nemen.


Dus wie weer tot ziens op vrijdag 29 april! Wij hebben er in ieder geval reuze zin in!

liefs AnkeGeen opmerkingen:

Een reactie posten