Pagina's

dinsdag 31 mei 2016

Colour with Me

Bij Noor! Design zijn afgelopen week allemaal gave nieuwe artikelen binnen gekomen. Aangezien we afgelopen weekend een super leuk freubelweekend hadden konden we hier meteen mee aan de slag! Maar over dat leuke weekend later meer.


De basis heb ik gemaakt met een Shape Art mal 470.713.122. Deze nagetekend op cardstock en designpapier 6011/0311 Shabby Chic van Noor! Design.


Hier en daar zie je een bloementoefje met de gave swirlstansjes 6003/0061 van Noor! Deze schattige swirl past overal onder en geeft zo'n leuk effect,


Het afdrukje heb ik met mijn favoriete markers ingekleurd, de Winsor & Newton Brushmarkers. Als je hier eenmaal mee gaat kleuren raak je helemaal verslaafd. Het leuke is dat blenden erg makkelijk gaat en als je niet goed kan kleuren ook hier mee overweg kunt.


De prachtige border aan de linker zijkant is een nieuwe stans van Noor! 6002/0562

6002/0562 Blauw Randmal ovaal

Een elegante mal die perfect past in de blauwe serie.


Ook nieuw zijn de labels die aan rechter kant zitten. Ik ben dol op uitstekende labels op een kaart.

6002/0539 Blauw Tag

Dus je snapt dat deze niet mogen ontbreken in mijn collectie!

Nog even over ons weekendje. Bij Noor! & Zo hadden we voor het eerst een scrap weekend georganiseerd. Een weekendje waar niets moet alles mag. Dus lekker freubelen met elkaar,  kleuren of gewoon lekker kletsen. We waren met 25 dus echt een toffe groep.


We hebben zo gelachen en er is veel moois gemaakt. Onder andere een gaaf project onder leiding van Miranda Bouhof. En op zondag konden degene die het leuk vonden met mij kleuren met de Brushmarkers.

   

Op zaterdag avond veel lol met de Bingo. Want ook dat hoort er bij en natuurlijk met leuke prijzen.


Kijk eens wat een volle tafels vol pret en gezelligheid.


Dat was ons leuke weekend en dat wilde ik graag met jullie delen. Lijkt het jou leuk om ook eens met ons mee te gaan? Dan organiseren we weer een weekend in januari. Van 20 januari t/m 22 januari. Meer info vind je op onze website door op het onderstaande logo te klikken.Er zijn nog maar 7 plekjes beschikbaar dus mocht je mee willen dan wacht niet lang!

Fijne dag,
groetjes


Geen opmerkingen:

Een reactie posten