Pagina's

dinsdag 7 juni 2016

Noor! & Zo PanpPastel workshop dag

 Hallo allemaal,

Afgelopen vrijdag was er weer een grote PanPastel Workshopdag bij Noor & Zo. Wat was het weer geweldige dag en zo gezellig.'

Er konden 6 verschillende workshops gevolgd worden met elk weer een andere techniek met PanPastel. Bij mijn workshop zijn we aan de slag gegaan met de metallic PanPastel.  Van Crafter's Companion kreeg iedereen een supergave embossingmal cadeau. Iedereen was er erg blij mee.  ierbij wil ik Crafter's Companion nogmaals bedanken voor dit supercadeau. 

Dit is het projectje wat we gemaakt hebben met de embossingmalHet zwarte papier leg je tussen de embossingfolder en ga je embossen. Dan bewerk je het ge-emboste gedeelte met versamark. Hierna ga je met de metallic PanPastel erover heen. En dan krijg je dit effect.

S-TF-EF5-DD Embossing Folder Damast

De bloemen zijn de nieuwe Crafty Cocktail Flowers van Noor! Design. De bloemen heb ik eerst gestanst. De stempel op de versamark gedrukt en deze weer op de bloem. Daarna de bloemen gekleurd met PanPastel. Na het fixeren, kun je de bloemen opbollen met een rolpen. 


Dan knip je bovenaan een hoekje eraf van het zwarte en witte papier. Dit plak je op elkaar. Bloemen en takje erop plakken. Voor de afwerking nog een touwtje eromheen en bovenaan de tag door het gaatje.

Hier wat inspiratie foto's van de geweldige dag.

  


     

Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Iedereen bedankt voor de gezelligheid. Het was echt weer een dag met een gouden randje!

Natuurlijk hebben we bij Noor! & Zo meteen een nieuwe PanPastel dag georganisseerd. Namelijk op vrijdag  28 oktober. Opgeven kan via de webshop. Door op de Flyer te klikken kom je meteen op de juiste pagina.

Vrijdag 28 Oktober 2016 - 1.001 mogelijkheden met PanPastel

We hopen je dan weer te zien!
Liefs,Geen opmerkingen:

Een reactie posten