Pagina's

woensdag 13 juli 2016

Scrap album met de Cinch


Hallo allemaal,

Niet alleen kaarten maken is mijn hobby, maar ook het maken van scrapboeken. Leuk om te maken en meteen een leuke herinnering aan een dagje uit, vakantie, geboorte, verjaardag, jubileum enz.


We hebben dit album 2 keer gepland bij Noor! & Zo en inmiddels zitten beide dagen helemaal vol.


We maken helemaal zelf een scrapalbum op formaat 25 x 18 cm, vanaf de kaft tot het inbinden van het boek.


We gaan gebruik maken van de cinch, dat is een super handig inbind apparaat, je kunt met dit apparaat gaatjes maken op de juiste afstand en gewenste hoeveelheid, daarna leg je je inbindringen aan de zijkant van je apparaat en kun je de pagina's makkelijk op volgorde leggen om hem daarna aan de achterkant van het apparaat in te binden.


In het boek komen pagina's die je helemaal uit kan klappen om nog meer foto's in je album te kunnen verwerken op een leuke manier.


Ook maken we uitschuifpagina's in het boek, waar je ook foto's of teksten op kwijt kunt.

121494 Cinch Book Binding Tool V2

Tijdens de workshop maak je een album geheel na eigen smaak, want je kiest je eigen papier. Lijkt dit je leuk geef je dan snel op en  kom je een gezellige dag workshoppen en je gaat naar huis met een prachtig album.


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten