Pagina's

maandag 18 juli 2016

Vlinders

Hallo Lezers,

Vandaag een vouwkaart, dit lijkt ingewikkeld maar valt reuze mee. En als je hem dichtvouwt zo op te sturen in een enveloppe. Aan het eind van deze blogpost volgt de werkbeschrijving. 


  Heel toepasselijk bij kaartje zijn de  vlinders, klimop, gieter, raampje en hekje.
 

 Dit poesje wat hier achter het venster zit is een vintage flourishes katje , de vintage flourishes is een serie leuke kleine stansje voor een klein prijsje. Het openslaande raampje uit de serie home sweet home blijft leuk. 

6002/0503 One of a Kind Tuinset

Het meisje is ingekleurd met spectrum noir aquablend potloden. Dit zijn potloden met heel veel pigment en met water te verwerken. Wil je hier graag meer over leren is een workshop bij Raffaela aan te bevelen, supergezellig ook nog eens. Vrijdag 16 september 2016 is er weer een. Kijk maar eens bij onze workshop pagina!


 Nu nog de uitleg en afmeting van dit kaartje. Start met een stuk cart stock papier van 25 bij 15 cm. Teken zoals op onderstaande afbeelding lijntjes op je papier. De stippellijntjes zijn vouwlijnen de strepen zijn snijlijnen. Nadat je getekend hebt eerst snijden en dan vouwen. De rechterlijnen zijn dallijnen en de linker zijn berglijnen. Dan ga je designpapier knippen dit knip je allemaal net wat kleiner. Zo zie je, het is niet moeilijk maar geeft een heel erg leuk effect.


Ik zou het erg leuk vinden om op de Facebook pagina van Noor en Zo nog wat resultaten van jullie terug te zien. 

6003/0049 Vintage Flourishes Katten

In ieder geval weer erg veel knutselplezier deze week.


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)


5 opmerkingen: