Pagina's

zondag 28 augustus 2016

Stamping Fun

Vandaag weer een Shape Art kaartje bewerkt met inkt en stempels. Wat is dat toch een leuke combinatie!


Ik weet niet hoe deze techniek heet maar je werkt met inkt, mask en een mask brush. Zo kun je een mooie kleuren overloop krijgen binnen als buiten het mask. Een kraft sheet werkt dan erg fijn.


Ik heb een paarse en een aqua blauwe versie gemaakt. Leuk he die felle kleuren. Ik hou er wel van!


Ik heb de stansen die ik er bij heb gebruikt in dezelfde kleuren gehouden. Alleen het takje in groen. Die spat er lekker af!


Zoals je ziet heb ik met de masks en stempels zelk mijn designpapier gemaakt. Als je goed kijkt zie allemaal verschillende patronen en kleuren blauw.

470.715.600 Mask Art Spiral   470.715.601 Mask Art Tile

Deze 2 mask heb ik gebruikt. Ze zijn echt heel gaaf!!

Deze kaart gaan we ook maken op 15 oktober. Ik geef dan de workshop Stempeltechieken deel 6. Je hoeft niet aan de eerdere workshops deel te hebben genomen om aan deze mee te doen. Het zou leuk zijn je dan te zien.

 Afbeeldingsresultaat voor reserveer hier noor zo

Een fijne dag en tot de volgende keer!

Groetjes

De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)1 opmerking:

  1. Prachtig!!! Wat een geweldige kleurtjes en patroontjes. Moet ik toch ook eens vaker doen, heb vele stencils maar doe er niet veel mee op het moment, tijd dus om ze tevoorschijn te halen en te gaan stempelen! Groetjes Betha

    BeantwoordenVerwijderen