Pagina's

maandag 12 september 2016

The Country Life


Hallo lezers,

Het leven op het platteland uitgebeeld op een kaart. Met traktors en meer, en met de leuke gears van Noor! Design wordt het een echte mannen kaart.
De gears zijn met versamark beinkt, dit is een doorzichtige inkt die zorgt dat het koperkleurige embossingpoeder erop plakt. 

6002/0287 Gears Tandwielen     6002/0288 Gears Rand Tandwielen

Als je het dan met de heattool verhit smelt het embossing poeder en lijkt het net echt.De traktor is een stempel van Sheena Douglas en is ingekleurd met de spectrum noir aquablend  potloden. De achtergrond is gemaakt met twee Dutch Doobadoo masks. 

470.715.002 Mask Art A5 Bricks     470.715.004 Mask Art A5 Faded Dots

De stippels zijn gestempeld en de steentjes zijn met structuurpasta gemaakt en daarna nog wat met distress inkt gekleurd.Het grappige lavendeltakje past hier ook leuk bij, twee keer uitgestanst en het paars op het groen geplakt   Dit was mijn kaartje voor deze week hopelijk heb ik je kunnen inspireren.

6002/0541 Stansmal Lavendel + Strik

 ik wens jullie weer een fijne knutselweek.De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten