Pagina's

vrijdag 21 oktober 2016

De herinnering Blijft


Vrijdag 28 Oktober geef ik een workshop op de PanPastel dag bij Noor & Zo. Het wordt weer een super leuke dag want ik heb de andere kaarten ook al gezien en het zijn ontzettend leuke projecten allemaal.Er zijn nog 2 plekjes vrij dus wil je ook nog deelnemen aan deze leuke dag? Geef je dan snel op door op bovenstaande flyer te klikken.

Bijgaand mijn project wat we in 45 minuten gaan maken. Een condoleance kaart.
  

 Met de nieuwe label mal van Dutch Doobadoo, Shape art Shield 2, is de basis van de kaart gemaakt. Deze leg je op een dubbelgevouwen vel zwart cardstock en legt de mal iets over de vouwlijn. 

470.713.140 Shape Art Shield 2

Dan uittekenen en uitknippen voor een opengevouwen kaart. Daarna een stukje kleiner tekenen en uitknippen met wit cardstock.


Dan gebruik je het vlinder stencil van Dutch Doobadoo met versamark op glad cardstock. Vervolgens laat je het stencil liggen en ga je er meteen overheen met pan pastel pearl Violet.Daarna de stempel Dreamy bloem met versamark erop zetten en met de pan pastel kleur Violet Tint eroverheen en de hele kaart kleuren. Daarna sprayen met de fixeerspray voordat je gaat stempelen met memento inkt.

Deze kaart is met de schaduwtechniek gedaan. Je stempelt na de pan pastel laag en de fixeerspray  de bloemstempel nog een keer er iets naast met memento inkt Elderberry. Zo krijg je het schaduweffect.

 

Als laatste stempel je dan nog de tekst "De herinnering blijft..." of andere tekst van deze stempelset. Dit is mijn project voor volgende week in Waspik op de gezellige Panpastel dag. Er zijn nog maar een paar plaatsjes vrij dus schuif gezellig aan en geef je op voordat het vol zit.

470.741.003 Dutch Doobadoo Mask Art Butterfly
Bedankt weer voor je aandacht en eventuele reactie! Altijd leuk! Nog een hele fijne en creatieve dag. En wellicht tot volgende week!
Groetjes,

De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten