Pagina's

woensdag 19 oktober 2016

Gift Envelope


Hallo allemaal,

een tijdje geleden werd mij gevraagd om de cadeautjeskaart in combinatie met een andere leuke kaart als workshop te geven. Dat leek mij een super goed plan  met het mooie pionpapier, wat bij Noor en zo in de winkel lag. Dit is de tweede creatie geworden voor deze workshop.


Het is een envelop met een verrassende binnenkant. 18 november was de eerste datum en na groot succes herhalen we  deze workshop op 10 december nogmaals. De basis heb ik gemaakt van pion papier.


Bovenop de opening zit de kerstster uit de one of a kind kerst set.

6002/0584 One of a Kind Kerstset

De nerfjes heb ik ingekleurd met distress inkt vintage photo. Er achter heb ik wat hulsttakjes geplakt.


 Boven uit de kaart komen 2 labels.


Als je de envelop opent zie je het hert van het prachtige pion papier. De randjes heb ik be-inkt met distress inkt vintage photo.


Als je de kaart verder opent, komt dit te voorschijn.

6002/2029 Happy Holidays Merry Happy Reindeers

Het plaatje heb ik geplakt op de mooie Noor stans. Het blauwe gedeelte heb ik ingekleurd met distress inkt vintage photo.


 De hertjes heb ik uitgestanst uit craft papier en ook ingekleurd met distress inkt vintage photo. De witte stipjes heb ik gedaan met een wit schrijvende pen.


Ik wens jullie allemaal een fijne dag.


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten