Pagina's

vrijdag 9 december 2016

Little Miracle

Met de Noor! vriendinnendag lagen alle nieuwe materialen weer op tafel in de winkel bij Noor & Zo. En wat zijn er weer veel leuke dingen uitgebracht!
Waaronder dit leuke nieuwe papierblok "Little miracle" van Noor! Design. En ook de bijpassende stansset heb ik er meteen bij gekocht.

 

 En bovenstaande kaart heb ik met de materialen gemaakt. Gebruik gemaakt van de nieuwe Dutch Doobadoo mal Card Art Trifold A4.    


 Het woord Hoera is een stans van Noor Design. Ook de sterrenrand is een blauwe mal van Noor. Uit die stans komen ook de losse sterretjes die je op de kaart ziet. 

6002/0297 Hoera

En het woord Hoera en de sterretjes heb ik bewerkt met de Wink of Stella glitter brushpen clear. Erg leuk altijd.


 De kinderwagen is van de nieuwe One of a Kind Baby stansset.


En het papier van de kaart plus het mooie, lieve plaatje komen allemaal uit het papierblok Little Miracle. 

Mini Distress Ink Pad Evergreen Bough

Er zitten ook veel stansvelletjes in met leuke plaatjes en mooie teksten.


De stans om het plaatje heen is de mooie ovalen randstans van Noor Design. Schitterende mal! Dit is mijn kaart met de nieuwe materialen! Bedankt voor je aandacht en nog een hele fijne en creatieve dag!

Groetjes Vera  
 


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

2 opmerkingen:

 1. Schitterend zeg wat is dit ontzettend leuk gecombineerd allemaal. Prachtig papierblok is dit ook en handig als er dan ook nog plaatjes en leuke teksten inzitten.
  Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Joke!! Leuk om te horen!! Het is zeker een mooi papierblok!!

   Verwijderen