Pagina's

zaterdag 30 september 2017

Bedankt

Goeiemorgen allemaal,

Kennen jullie allemaal de transparante van atructuurpasta van Dutch Doobadoo? Ik ben er heerlijk mee aan het spelen geweest en ik heb iets ontzettend gaafs ontdekt!


Op deze transparante pasta kun je super leuk folies verwerken! Op mijn kaartje hierboven heb ik de ruitjes achtergrond van Noor! Design  6002/0839 en de nieuwe klok van Noor! Design 602/0971 bewerkt met de transparante structuurpasta en folie.





Hoe ga je te werk?

Verwerk de pasta met een stencil op je project, of dep het uit over bijvoorbeeld een uitgestanste vorm. Laat dit heel goed drogen. Als de pasta droog is word hij doorzichtig. Leg folie erop met de kleur naar boven. Haal het geheel tussen een printpapiertje door een lamineerapparaat. Haal het folie velletje eraf. Op de plek waar de pasta zit zal de folie blijven plakken.


Heeft het geen mega gaaf effect? De pasta is te verkrijgen in de webshop van Noor & Zo. De folie is ook te koop in de winkel in Waspik! Ik ben helemaal enthousiast over deze ontdekking en ik hoop dat jullie hier ook erg blij mee zullen zijn! Op naar vele mooie folie creaties.

Creatieve groetjes,

Dais🌸

De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)







2 opmerkingen: