Pagina's

woensdag 15 november 2017

Workshop The Cinch


Hallo allemaal,

donderdag 23 november kom ik dit album in een bijpassend doosje als workshop geven bij Noor en Zo. Er zijn nog 2 plekjes vrij, opgeven kan via deze link.


 Het doosje is van zwart cardstock met een inkijkvenster, hier heb ik mica voor gebruikt. De deksel heb ik versierd met roosjes. Deze heb ik geverfd  met zwarte gesso, toen ze droog waren heb ik er glimmermist overheen gespoten voor wat glans. 
    gesso-zwart

Als laatste heb ik er wat zilvere gilding wax aangebracht, om wat extra accent eraan te geven.


De vlinders komen van een Dutch Doobadoo laser art vel, ook deze heb ik zwart geverfd en bespoten met glimmermist. Verder versierd met het mooie swirl takje. De voorkant van het album heb ik ge-embosd met een mooie embossingmal, daarna met m'n vingers lichtjes gilding wax zilver aangebracht. Voor dit mooie resultaat. Het album is ingebonden met de cinch, de ringen heb ik versierd met wat bijpassend lint. Het kader is van een blauwe Noor! mal.
Het album leent zich heel goed voor zwart wit foto's. De letters voor de teksten komen van de stans die je hieronder ziet.Hopelijk heb ik jullie weer kunnen inspireren en zie ik jullie bij de workshop, 

groetjes

Geen opmerkingen:

Een reactie posten