Pagina's

donderdag 10 januari 2019

Beterschap

Hallo allemaal,

Een kaartje waarbij ik compleet uit mijn comfortzone ben gegaan, maar het is zo leuk om jezelf af en toe uit te dagen. Deze kaart heb ik gemaakt naar aanleiding van de tweede week van de Noor & Zo 52 weken challenge. Met als thema: Dahlia. Onderaan het bericht kun je alle gebruikte materialen vinden met een directe link naar de website van Noor & zo.


Om te beginnen heb ik twee stukken wit Schut papier gebruikt die ik beide flink heb in gesmeerd met witte Dutch Doobadoo gesso. Voordat ze droog waren heb ik ze op elkaar gelegd, heel even gewacht en toen van elkaar getrokken. Hierdoor krijg je een crackled effect. 

   

Dit heb ik goed op laten drogen waarna ik aan de slag ben gegaan met drie kleuren dylusion ink spray (lemon zest, London blue en Bubblegum pink). Er zitten diverse lagen op elkaar. Ook daarna weer goed laten drogen voordat ik met esso de witte rondjes erop maakte en met de Bella Lulu clear stamp Letters hier en daar letters heb gestempeld


tegelijkertijd heb ik een apart stuk papier gesprayed met de inkt om daar de Dahlia uit te kunnen stansen. 


Op de bladeren heb ik ook de letters gestempeld. 


De rest van de bloemen heb ik gemaakt van de Noor design floral flourishes roll up roses, rib flowers en large flowers. Met daar tussen in de garden leaves.


Op bovenstaande foto kun je goed het crackled effect en de gestempelde letters zien


Als laatste heb ik nog een banner uitgestanst uit de labels & tags van Noor design en daar de tekst beterschap op gestempeld uit de Bella Lulu kalender clear stamp set. en een Doodle randje rondom de kaart gemaakt voor de finishing touch.

     

Lieve groetjes,


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

 Bella Lulu clear stamps letters












Bella Lulu clear stamp Kalender












Noor Design Roll up roses












Noor Design rib flowers












Noor Design Large flowers












Noor Design Labels&tags












Noor Design Garden Leaves












Noor Design Dahlia












Dutch Doobadoo Gesso White












Dylusion Ink Spray




2 opmerkingen: