Pagina's

vrijdag 8 maart 2019

Lovely Lily


Hallo Allemaal,


Ik ben Monica woon in IJmuiden met mijn twee poezenkinderen Beau en Lola. Zolang ik mij kan heugen ben ik al creatief bezig. Ik ben in mijn jeugd ooit begonnen op een handwerkclubje en heb de opleiding Mode en Kleding gedaan. Van kleding en sieraden ontwerpen en maken, meubeltjes opknappen en Visagie aan toe, als ik maar creatief bezig kan zijn, dan heb ik het naar mijn zin. In 2002 ben ik begonnen met kaarten maken bij het Freubelclubje van mijn tante samen met twee andere tantes en een nichtje. Daar heb ik kaarten gemaakt met diversen technieken zoals, Embossing, Pergamano, Borduren en 3D.

Afbeelding kan het volgende bevatten: Monica van Dorp, glimlacht, tekst

Zelf vind ik het leuk om mijn kaarten een persoonlijke touch te geven. Bijvoorbeeld, een lievelings kleur, bloem of dier, maar ook met een foto van een persoon of huisdier. Ik gebruik dan graag de scrapbooktechniek en sinds kort begin ik het zelf maken van achtergeonden en zo ook steeds leuker te vinden. 


Dit is mijn eerste kaartje als Gastdesigner voor Noor & Zo. De aankomende 2 maanden mag ik hier gastdesigner zijn, ik ben hier super blij mee en voel mij vereerd.  Ik heb er voor gekozen om een kaartje te maken met de Dutch DoobaDoo mal Dutch Shap Art Label 5 A5 samen met het paper bloc Dreaming in de Sky.


Ik wilde graag een bewegend kaartje maken en heb hier voor de Suprise Wheel van Joy!crafts gebruikt. 


Door het hoorntje van de Unicorn Lily te bewegen naar links en rechts komen er vlindertjes te voorschijn. 


De vleugeltjes heb ik bewerkt met Distress Ink Dusty Conrad en de haren en staart met Versmagic White Cloud.


  Aan de zijkanten heb ik een rand gemaakt met de randpons vlinder en de losse vlinders zijn uit de ponsenset vlinder, beide zijn van Vaessen Creatief. Op de vlinders heb ik pareltjes geplakt.

6011/0596 Paper bloc Dreaming in the sky

De grasrand heb ik in 2 kleuren groen uitgestansd en daarna bewerkt met Distress Ink Peeled Paint. De bloem is de Floral Delight en deze heb ik in 3 kleuren uitgestansd.

6004/1239 Stencil Slider-cirkels

 Onder de bloemen en blaadjes heb ik een stukje lila weblint geplakt.  Boven aan de kaart heb ik van wit kant een strik gemaakt en deze vast gezet met een splitpen.



Ik hoop dat jullie mijn eerste kaartje leuk vinden en er door geïnspireerd zijn.

 Vintage Flouishes Floral Delight

Liefs,


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande links te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)


Paper bloc Dreaming in the Sky

 Dutch DoobaDoo Label 5 A5


 Mon Ami Unicorn Lily



 Vintage Flouishes Floral Delight


 Suprise Wheel

 Randpons vlinder
 Ponsenset vlinders

4 opmerkingen:

  1. Heel gaaf gedaan Monica en gefeliciteerd met je gastdesigner schap. Veel plezier en geniet er van. Het is heel mooi wat je maakt. Blijf ons maar lekker inspireren

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtig gedaan Monica en alles duidelijk uitgelegd wat je hebt gedaan.Gefeliciteerd als gastdesigner

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gefeliciteerd met je gastdesignerschap en prachtige kaart heb je gemaakt met duidelijke uitleg! Groetjes Betha

    BeantwoordenVerwijderen