Pagina's

woensdag 17 april 2019

Gift Card Easter

Hallo allemaal,

Vandaag heb ik voor jullie een cadeau envelopje gemaakt. Mijn ouders geven mijn neefjes en nichtje altijd een cadeautje met Pasen, vroeger kregen zij altijd iets van kleding, dit is een soort van traditie bij ons in de familie. Wij mijn broertje en zus kregen altijd met Pasen, Kerst en onze verjaardag nieuwe kleding, om op die gelegeheid te dragen. 



Maar goed ik dwaal even af, de kinderen zijn nu tieners geworden en ze willen nu zelf hun kleding uitzoeken, dus vroeg mama aan mij kan jij niet een leuk envelopje maken voor de Pasen, dit doe ik ook met hun verjaardag, de vakantie en met kerst. Dus ben ik mijn hobbykamer in getogen en aan de gang gegaan.


Uiteraard heb ik voor deze envelopjes het leuke designpapier Easter van Noor! Design gebruikt en daarbij het bijpassende knipvel Happy Easter van Bella Lulu. En hierbij heb ik de nieuwe blauwe mal Easter en de bijpassende border gebruikt op deze envelopjes. Het ovaal van het frame heb ik gemat. 

    

Ik vind dat de stansen meestal op deze manier mooier uitkomen. De tekst komt ook van het knipvel van Bella Lulu en heb ik uit gestanst met de Labels & Tags stansen set van Noor!Design. De kleuren cardstock heb ik met de kleurenwaaier van Florence  uitgezocht, zo weet ik zeker dat de kleuren mooi passen bij mijn designpapier. De achterkant heb ik ook beplakt met designpapier.


Aan de onderkant heb ik de nieuwe gras border van Noor! Design gebruikt. En daarbij de leuke kattenstaarten uit de Little Happiness serie heb ik hierbij gebruikt. 



Deze heb ik uit de kleur  moss van Florence gestanst en daarna met een donkerbruine brushmarker de pluimen ingekleurd. De eitjes heb ik uit verschillende kleuren cardstock en designpapier gestanst. Uiteraard heb ik ook hier weer mijn favoriete ponsen set vlinders van Vaessen Creatief gebruikt. 


De grote van dit envelopje is 9 x 9 cm. Het patroon hiervan heb ik zelf uitgetekend. Alle randen heb ik bewerkt met de paperdestresser en daarna beïnkt met de Vintage Photo van Distress Ink. 


Ik hoop dat ik je vandaag met dit caedeau envelopje heb mogen inspiren. 


liefs,


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)





 

 
 


 
 

2 opmerkingen:

  1. Heeft u een of twee problemen van andere geldschieters? Ik wil dat u bij ons een kans neemt, u zult nooit spijt hebben van zakelijke transacties met ons bedrijf. We hebben directe en efficiënte leveranciers. Ik ben het enige (directe) mandaat voor verschillende echte efficiënte aanbieders voor lease / verkoop BG / SBLC en andere financiële instrumenten, tegen redelijke prijzen, Uitgifte door een AAA-bank met de hoogste rating in Europa. Voorlopig richten we ons op BG / SBLC voor Lease en verkoop transacties, echter, onze Lease BG / SBLC / MTN is 3 + 1% en Verkoop tegen 30% + 1%. Moet je dit interessant en acceptabel vinden? Neemt u alstublieft contact met ons op en wij zullen DOA binnen maximaal 48 uur beoordelen en beantwoorden. Verzoek om volledige proceduredetails indien u interesse hebt. (WE VERPLAATSEN SNEL) Neem voor meer informatie contact op met: Neem contact met ons op voor meer informatie: E-mail: swiftfinance@hotmail.com Skype: swiftfinance@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen