Pagina's

dinsdag 23 juni 2020

Beterschap

Hoi allemaal,

Deze week maar eens begonnen met het opruimen van mijn hobbykast. Dat is een hele klus want het is een grote diepe kast en ik ben gek op design papier dus er liggen stapels en mappen vol met allerlei dessins. Ik gooi kleine stukjes papier niet makkelijk weg en zeker niet wanneer het een favoriet thema heeft.

Het Country Garden paper bloc is zo'n set waar ik al veel mee heb gedaan en waar ik alleen nog restjes van heb. Ik heb dit papier en wat oudere favoriete stansmallen tevoorschijn gehaald om er een leuke kaart mee te maken.


Dit is mijn kaart geworden. Ik heb voor de basis gebruik gemaakt van de Dutch Doobadoo Shape Art Tag 470.713.149.


Zoals gezegd, heb ik voor deze kaart gebruik gemaakt van het Papierbloc Country Garden 6011/0643. Mooie pastels met een landelijk tintje. 

    

Langs de linkerkant van de kaart heb ik de Blauw Vlinderrand 6002/1271 verwerkt. Ik heb deze eerst uit wit cardstock gestanst en daarna uit roze cardstock. 


De witte rand heb ik bevestigd aan de kaart en van de roze rand heb ik de vlinders uitgeknipt en bevestigd op de witte rand. Over de lengte van de kaart heb ik een strook met designpapier met foamtape bevestigd. 

 

Ik heb onder de rand een stans verwerkt. Deze is toevallig helaas net uit de collectie omdat deze in een pakket is gebruikt maar je kunt natuurlijk elke willekeurige stans hiervoor gebruiken. 


Ik heb de ronde stans gehalveerd en een deel aan de bovenkant verwerkt en een deel aan de onderkant van de strook papier op de kaart.

  

Aan de linkerkant op de strook op de kaart heb ik het hekje uit de Under the Sea set Schelpen, Tekstbord en hek 6002/0653 gebruikt. Deze heb ik wat aangezet met bruine distrees inkt en er een olielampje aan gehangen. 

 
De plaatjes op deze kaart zijn allemaal afkomstig van de Labelvellen Country Garden 6011/0421. Dat vind ik het mooie aan deze sets, de labelvellen. Het is even knippen (is erg rustgevend) maar dan heb je wel bijpassende embellishments voor op je kaart. 

6011/0421 Noor! Labelvellen Country Garden

In dit geval de oude auto met laadbak en de bloemetjes, de vogel, de vlinders. Je hebt eigenlijk niet veel meer nodig voor je kaart.


In de strook papier heb ik een deel opengelaten zodat er een pocket ontstaat. Hierin heb ik een bingokaartje met Beterschap en nog een los kaartje, beiden afkomstig van de labelvellen, gestoken. 

Dit is mijn kaartje voor deze week. Ik hoop dat ik jullie weer heb mogen inspireren. En het opruimen van mijn kast? Ik kon de restjes toch nog niet weggooien dus wellicht gebruik ik het snel weer voor een kaart.

Liefs,

1 opmerking: