Pagina's

dinsdag 16 juni 2020

Summer

Hoi allemaal,

Nu er weer allemaal versoepelingen zijn gekomen na een tijd van beperkingen door het Covid virus, durven we ook voorzichtig weer te gaan denken aan vakantie. Ik ben zelf groot fan van Frankrijk en ik houd ervan om in leuke kleine dorpjes te struinen, marktjes te bezoeken en lekkere broodjes halen bij de bakker. Of dat er dit jaar inzit, weet ik niet. Mijn kaartje is wel al in vakantiesferen. 


Dit is mijn kaart geworden. Heerlijk in felle zomerse kleurtjes. De afmeting van de kaart is 13 x 18 cm.

6011/0612 SCR@P Design Paper Summer Vibes

Voor de kaart heb ik gebruik gemaakt van het Scr@p Design Paper Summer Vibes 6011/0612.


De kaart is opgebouwd uit verschillende lagen. Op het designpapier heb ik een stukje blauw cardstock met blauw designpapier gemat. 


Hierop is een banner bevestigd. Ik heb hiervoor gebruik gemaakt van de 3 in 1 Bannerpunch. Op het plaatje en aan de zijkant van het plaatje heb ik stukjes banner terug laten komen.  Langs de onderkant van de banner heb ik nog een stukje kant verwerkt.

         

Langs het stukje blauw papier is de Blauw Kantrand 6002/1142 verwerkt. Geeft een mooi subtiele rand op de kaart. 

   
Onder aan de kaart is de Summer Vibes Stansmal Flower 6002/1290 verwerkt. 


Deze is gestanst uit het designpapier. 


Bij het Summer Vibes scrappapier horen ook kaartjes met teksten en afbeeldingen. Op een van de kaartjes stond de tekst summer. Die heb ik voor de titel van mijn kaart gebruikt.  Nu maar hopen dat we snel weer lekker met vakantie kunnen. Ik blijf nog even dromen van Frankrijk.

Dit is mijn kaartje voor deze week. Ik hoop dat ik je weer heb mogen inspireren!

Tot volgende week!

Liefs,

3 opmerkingen: