Pagina's

zaterdag 25 juli 2015

Mixed Media & PanPastel

Deze week lekker aan de slag gegaan met Mixed Media. Eerst het Mixed media palet met zwarte gesso en PanPastel. Vandaag met witte gesso, boekpapier en PanPastel.

PanPastel is echt een geweldig product en ik gebruik het zo graag. Ik geniet er dan ook echt van als ik er een workshop mee mag geven en laten zien wat de mogelijkheden zijn.  Want van Mixed Media, kaarten maken en inkleuren van je afdrukjes. Eigenlijk zijn de mogelijkheden oneindig ermee...Ik heb de harten ingesmeerd met witte gesso. Dit geeft een goede, dekkende laag. Daarna heb ik met ModgePodge een laag aangebracht over alle harten en er boekpapier opgeplakt. Ook hier ben ik weer met ModgePodge overheen gegaan zodat het goed plakt. ModgePodge geeft meteen een goed bovenlaag.
Als alles bijna droog is ga ik er met PanPastel over heen. Je kiest de kleuren die je aanspreken er voor. Ik heb deze keer voor 2 kleuren gekozen maar je kan ook meedere kleuren gebruiken natuurlijk. Op diverse hoeken breng ik Dutch Doobadoo structuurpasta aan. Je kan dit wit laten of ook licht kleuren met PanPastel.Dan aan de slag met klei, Dutch Doobadoo Softboard, Noor! Design rolroosjes en andere stansen. Ook heb ik de Narcis stempel van Noor! Design ingekleurd en deze er tussen geplakt. Natuurlijk eerst even wat opgeboldd zodat het wat meer vorm krijgt.


Als ik dan alles op zijn plek heb gelegd maak ik er een foto van. Zo weet ik altijd nog hoe ik het ook al weer wilde. Dan ga ik plakken en vormen en is dit het resultaat.

Nu hebben we met PanPastel weer wat workshop gepland staan bij Noor! & Zo mocht het je ook leuk lijken om hier mee aan de slag te gaan:

Donderdag 30 juli Mixed Media en PanPastel
We gaan dan dit hart en het palet van de vorige blogpost maken. Er is nog 1 plekje vrij dus bij interesse bestel snel. Mocht je toch een andere dag willen laten het me dan even weten per mail dan plannen we een nieuwe data joyce.martens@noortje-design.nl 

WORKSHOPS

Zaterdag 26 september PanPastel basiscursus deel 1
Deze dag gaan we aan de slag met een paar basis technieken waarmee je labels met technieken maakt. Ook maken we daarna nog 2 leuke projecten waar we diverse technieken toepassen. Er zijn nog 4 plekjes vrij dus bij interesse Mocht je toch een andere dag willen laten het me dan even weten per mail dan plannen we een nieuwe data joyce.martens@noortje-design.nl 

WORKSHOPS

Mocht je nog andere vragen hebben mag je natuurlijk ook altijd naar me mailen!
Ik hoop dat jullie de harten set leuk vinden. En ik wens jullie allemaal een hele fijne zondag.

xoxoGeen opmerkingen:

Een reactie posten