Pagina's

zaterdag 16 januari 2016

Autumn

(onderaan dit bericht overzicht met gebruikte materialen)

Hallo allemaal,

Er komt weer een nieuw papierblok aan bij Noor! Design met kleurtjes die ik heel erg tof vindt. Het blok heet Spring Fever en komt op groot formaat 30,5 x 30,5 cm. Daardoor dus ook zeer geschikt om te gebruiken in combinatie met de Dutch Doobadoo mallen of MDF ondergronden.


Ik heb er dit kaartje mee gemaakt:


Als basis heb ik de Dutch Stand Up Card Art mal gebruikt van Dutch Doobadoo. Het stempelafdrukje is van Hanglar Stanglar. 


In het midden van de kaart heb ik een mooie blauwe Noor mal verwerkt met daarin een herfsttekst gestempeld. De kleine eikeltjes, konijntjes en eekhoorntjes komen uit een Dutch Paper Art vel. 


De hekjes en de bloemetjes komen weer uit de Noor! Design One of a Kind set Spring. Het blijft eindeloos spelen met deze leuke mallenset!


In de hartjes van de bloempjes heb ik een parel gemaakt met de Dutch Doobadoo perlenpen.


Ik wens iedereen nog een heel fijn weekend. Maak er wat gezelligs van! 

   

De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct doorgelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten