Pagina's

vrijdag 19 februari 2016

Dancing Queen

Vandaag laat ik mijn voorbeeld zien voor de Noor & Zo
Februari Sketch Challenge #9. Met een A5 layout over mijn oudste dochter die al vanaf haar 2,5 jaar danst bij een balletschool. Ze danst tegenwoordig jazzballet en tapdance bij de teenagers. Een echt Dancing Queen dus!  


 Ik heb mij aan de indeling van de sketch gehouden en gebruik gemaakt van veel leuke Noortjes zoals de omlijsting van de foto, de madeliefjes onder de foto, de swirlstans en de banner. 

6002/0163 Vintage Borders Swirl bladeren 2

De houten letters zijn van CraftEmotions en het papier van Studio Light.


 Met een parelpen heb ik de pareltjes in het blauw aangebracht op het halve rondje. En de roze pareltjes zijn ook van een parelpen.


De ovaal en het rondje zijn van de shape art mallen
van Dutch Doobadoo.


De muzieknootjes en teksten zijn van de leuke stempelset Dance tot the Music van Noor Design en gestempeld met memento inkt.


Dit was mijn bijdrage aan de challenge van Noor&Zo voor Februari. Doe gezellig mee en gebruik de sketch om iets leuks te maken. Klik maar eens op onderstaand logo.


Ik ben benieuwd naar de resultaten. Bedankt weer voor je aandacht en tot de volgende keer!
Lieve groetjes Vera  


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

2 opmerkingen: