Pagina's

dinsdag 20 december 2016

Congratulations

Kerst is heel leuk, maar op een gegeven moment ben je het gewoon zat om deze kaarten nog te maken en heb je behoefte aan een totaal andere kleur, tenminste ik wel. Dus daarom een verjaardagskaartje in het roze!


De prachtige vlinderrand heb ik 2 keer uitgedraaid. Vervolgens heb ik van één een paar vlinders afgeknipt en op de andere rand geplakt. Hierdoor vallen ze weer mooi op je kaart.


6011/0513 Paper bloc Rozen

Het prachtige rustige designpapier komt uit dit pakket met allemaal dubbelzijdig papier in A4 formaat.


De prachtige rozen heb ik ook twee keer in wit uitgedraaid. Één van de rozen heb ik gekleurd met dezelfde kleur inkt, als ik op de stans acchter het plaatje heb gebruikt en ook op de vlinders. Zo wordt je kaartje een mooi geheel qua kleur. De blaadjes heb ik met groene inkt bewerkt.

SPECN-SPA-CL Sparkle Clear (1 stift)

Op de roos heb ik glittertjes gemaakt met deze handige pen. Aan deze pen zit een borsteltje waar vloeistof uitkomt met glittertjes erin. Heel leuk effect.


Leuk dat je bent langs gekomen. 

6002/0386 Sending Messages Banners (2stuks)

Fijne dag!
De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

1 opmerking: