Pagina's

woensdag 30 augustus 2017

Kaarten WorkshopHallo allemaal,

hebben jullie deze kaartvorm al gezien, deze en nog 1 kaart kom ik zaterdag als workshop geven bij Noor en Zo. Op 5 oktober is deze workshop al vol geboekt ,maar 25 november zijn er nog een paar plekken beschikbaar, kom je ook? Boeken kan via deze link


 De basis heb ik gemaakt van roze en wit cardstock met daarop mooi designpapier. De kaart bevat maar liefst 3 tags.


 Aan de zijkant heb ik de prachtige vlindermal gebruikt, de losse vlinders in het wit uitgestanst en er met 3d tape opgeplakt.

6002/0389 Blauw Rand vlinders

Je ziet ook de vlinder die ik heb gestempeld op vellum met witte inkt, witte embossingpoeder erop gestrooid, verhit met de heattool voor dit leuke resultaat.


Achter het plaatje heb ik de sierlijke hoekstans geplakt.


Uit dit eerste gedeelte komt deze tag, met deze leuke tekststempel.


 Deze tag ook bestempeld met een leuke tekststempel.

6004/0010 Crafty Cocktail Vlinders

 Je ziet ook  hier ook de vlinder die ik heb gestempeld op vellum met witte inkt, witte embossingpoeder erop gestrooid, verhit met de heattool voor dit leuke resultaat.


Achter het plaatje heb ik deze sierlijke hoekstans gebruikt. Boven aan deze tag een mooie stans om de tag er uit te trekken.


Hier de kaart in z'n geheel met de 2 tags die je in eerste instantie niet ziet,maar er wel uit kan trekken. Hopelijk heb ik jullie weer mogen inspireren en misschien tot op de workshop. 

Groetjes

De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten