Pagina's

zondag 6 mei 2018

Verhuisd

Hallo Allemaal

Verhuizen is niet mijn hobby. Al die dozen met spullen. inpakken, uitpakken. Behangen en verven. Ik stuur liever een kaartje dan dat ik zelf ga verhuizen. Vandaag een verhuis kaartje op het Noor&Zo blog.


Toen ik de nieuwe stempel set van Noor! Design zag met die leuke verf spetters wist ik gelijk welk stempeltje ik deze keer zou gaan kleuren. 

6410/0468 Stempels  Script

Zo leuk om zo je eigen design papier te maken. De spetters heb ik gestempeld met Versamagic inkt. De kleurtjes heb ik aangepast aan het papier '' Rainy Days''. Hebben jullie de leuke Versamagic actie gezien in de Webshop? 


Het leuke Rainy days papier heb ik gescheurd en rolletjes van gemaakt. Alsof het behang weer naar beneden komt. Met de Scrabble letters van Noor! de tekst gemaakt en daarna gemat op zwart cardstock.


6004/0016 Stansen en Stempels  Scrabble

Achter het ribbelkarton zie je de stoere Gears tandwielen mal. Ik heb hem bewerkt met zilverkleurig gliding wax voor een stoer effect.


Vergeet ik bijna de leuke kleine schilder te noemen. Dit stempeltje is van Lili of the Valley stamps en ingekleurd met mijn alcohol markers. De grote bloem onderin is van Noor!Design Floral Flourishes. 


Met een witte gelpen heb ik de witte lijnen gemaakt. Dit doe je door de randen om te trekken wanneer hij nog in de mal zit.

6011/0565 Paper bloc Rainy Days
Krijg je al zin in verhuizen?

Dit was mijn kaartje voor deze week. Ik hoop dat ik jullie heb kunnen inspireren. Bedankt voor het bezoekje.

 Groetjes


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

6410/0468 Stempels  Script 6011/0565 Paper bloc Rainy Days 6004/0016 Stansen en Stempels  Scrabble ACTIE - VersaMagic Drops 36 kleuren 6002/0634 Gears tandwielen + klok 6002/0771 Floral Flourishes Bloemen 3st

Geen opmerkingen:

Een reactie posten