Pagina's

dinsdag 4 september 2018

Snow friend like you

(onderaan dit bericht overzicht met gebruikte materialen)

Goedemorgen allemaal,

De nieuwe Dutch Doobadoo collectie ligt sinds eind vorige week weer in de winkel en ik ben er alweer mee aan de slag gegaan. De basis voor deze kaart is gemaakt met de nieuwe Ticket mal.


Het designpapier komt uit het Winter Wonderland papierblokje. We hebben vandaag de laatste 100 weten te bemachtigen van de groothandel, en daarna komen ze ook niet meer. Wil je dit leuke blok nog scoren, wacht dan niet te lang!

Op deze kaart heb ik natuurlijk de nieuwe plaatjes uit het Bella Lulu knipvel Winter Wonderland gebruikt. Deze kleurtjes heb ik weer passend gemaakt bij het designpapier.

Ik heb er natuurlijk een winters kaartje van gemaakt.


De ticketmal kan dus ook dicht en dan ziet hij er zo uit. Ik heb nog bomen gestanst uit kerstgroen papier en hier weer sneeuw op gemaakt door met een spetterkwast wat gesso erop te spetteren.


Ook de leuke tekst op deze kaart komt uit het nieuwe Bella Lulu knipvel Winter Wonderland.


Aanstaande zaterdag is er weer een gezellige dag gepland in onze winkel waarbij Corry onder andere een Dutch Doobadoo demo zal geven. Dan zal deze ticketmal ook zeker voorbij komen, maar natuurlijk nog veel meer leuks. De koffie staat klaar vanaf 10.00 uur.


Graag tot ziens bij Noor & Zo.

   
 De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct doorgelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten