Pagina's

maandag 17 september 2018

Teariffic

(onderaan dit bericht overzicht met gebruikte materialen)

Hallo allemaal,

Hier ben ik weer met een kaartje voor jullie. Ik ben aan de slag gegaan met onze nieuwe Noor & Zo Cardkit Vintage Tea Party.


Neem een basiskaart van 28 x 15 cm en ril deze op 7 en op 14 cm. Beplak alle 3 de delen met designpapier: 
1 keer B 13 x H 14,5 cm
2 keer B 6,5 x 14,5 cm


Hier even het bovenaanzicht van de kaart. Het is dus een dubbele Z-fold kaart gemaakt met de nieuwe Dutch Card Art mal Ticket van Dutch Doobadoo. In de mal zit al 1 rillijn maar het lange stuk, dat totaal 14 cm is mag je ook nog een keer rillen in het midden, dus op 7 cm.
Beplak ook de 3 delen van de ticketmal met designpapier.


De plaatjes en de leuke tekst komen uit het Bella Lulu knipvel Afternoon Tea. De leuke standmal "teariffic" zit in onze Noor & Zo cardkit Vintage Tea Party.


En dit is de binnenzijde van het kaartje. Deze leuke tekst zit ook op het Bella Lulu knipvel Afternoon Tea. Ik heb deze uitgestapt in cirkelvorm en gemat op een iets grotere cirkel van Kraft papier. Ik heb deze kaart gemaakt met de Noor & Zo Cardkit Vintage Tea Party:


Aanstaande woensdagavond, 19 september, om 20.30 zal Daisy ook weer een LIVE productpraatjes verzorgen met deze leuke cardkit. De uitzending start om 20.30 uur in onze Noor & Zo Facebook groep. Kijken jullie weer gezellig mee?

   

De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct doorgelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)


2 opmerkingen: