Pagina's

zaterdag 23 november 2019

Spring card


Hallo Allemaal,

Vandaag laat ik jullie een kaart zien die speciaal voor onze All Inclusive abonnees is. Maar vind je hem leuk kun je het model ook los in de webshop bestellen. 


De kaart is ongeveer 14,5 x14,5 en 1 cm dik. Het designpapier wat ik gebruikt heb is het paper blok Bright Christmas. 


Als je hem open doet kun je aan alle kanten een tekst lezen je kunt de kaart als een harmonica uit elkaar trekken. 


Je kunt mooi kleine restjes papier verwerken op deze kaart.


Aan alle zijde leuk.


 Je kunt hem zelfs open neerzetten. 


 De achterkant heb ik sober gehouden.

Het is ook mogelijk om een All Inclusive abonnement te nemen als je geen enkele Online Workshop wilt missen. Wat zijn de voordelen?

- onbeperkt toegang tot alle Onlne Workshops
- minimaal 2 nieuwe video's per week
- unieke kaartmodellen en patronen

- tips & tricks
- uitgebreide productinfo
** klik {HIER} om ons All Inclusive abbonement te bestellen **

All Inclusive Abonnement


Bestel je het model liever los? Datkan hier in onze webshop.


Veel plezier met deze kaart.

groetjes,De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

6011/0635 Paper bloc Bright Christmas 6002/1143 Silent Night Let it snow 6002/0635 Winter Wishes Ijspegelrand 6002/0777 Happy Holidays Merry Pine Trees 3000/0048 Bella Lulu Knipvel Snowman3002/0101 Bella Lulu Clear Stamp Handlettering All Inclusive Abonnement

2 opmerkingen:

  1. Seizoensgroeten aan al mijn vrienden, ik ben Eva Lucas. Van Assen, Nederland. Ik wil mijn prachtige getuigenis delen over hoe ik mijn man terug in mijn leven heb gekregen, ik wil mensen in de wereld vertellen dat er online een echte spellcaster is en krachtig en oprecht is, zijn naam is Baba Amiso, de Wiseman, hij heeft me onlangs geholpen mijn relatie met mijn man, die mij heeft gedumpt, te herenigen en heeft niets meer met mij te maken, belde me en begon me te smeken. Voor iedereen die dit artikel leest en hulp nodig heeft, kan Dr.Amiso de Wiseman ook allerlei hulp bieden, zoals hereniging van huwelijk en relatie, genezing van allerlei ziekten, rechtszaken, zwangerschapsgezegde, we zijn nu erg blij met onszelf . Wiseman laat hem beseffen hoeveel we van elkaar houden en elkaar nodig hebben. Dr.Amiso is een echte tovenaar. Hij kan u ook helpen uw verbroken relatie op te lossen. Ik had mijn man terug! Het was als een wonder! Geen huwelijkstherapie en we doen het heel goed in ons liefdesleven. Echtscheidingszaken, neem contact op met deze geweldige man als u een probleem hebt met een duurzame oplossing via e-mail: herbalisthome01@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen