Pagina's

zondag 26 april 2020

Berengroet


Lieve allemaal,

Nu in deze rare (Corona)tijd waarin we vooral binnen moeten blijven, is er op vele plaatsen voor de kinderen een berenjacht opgezet.  


In heel Nederland staan beren voor het raam die kinderen tijdens hun blokje om kunnen spotten. Met dit thema heeft Jolanda ook een prachtig knipvel voor Bella Lulu gemaakt. Hier staan ook hele lieve teksten op om iemand een hart onder de riem te steken. Ik heb er echter een verjaardagskaart voor een meisje dat 1 jaar werd van gemaakt.

Country Garden

Dit keer heb ik ervoor gekozen om een 15x15 kaart te maken. Dit was al even geleden dat ik een gewone vierkante kaart heb gemaakt. als basis heb ik het prachtige Country Garden designpapier gebruikt (6011/0643) en in het midden heb ik een van de beren van het Bella Lulu knipvel (3000/0060) gebruikt. Hoe schattig zijn die?! Ik heb de beer een van de teksten van het knipvel in handen gegeven.

knipvel beren

Aan de boven en zijkant heb ik een tab gemaakt met de Wermemory keepers tab punch (71312-8) en daar de woorden Hoera en de naam van het kleine meisje op gezet met de letters van de blauwe doily mal met alfabet (6002/0929)

tabpunch


De bloemen zijn allemaal uit eigen voorrad. Ik heb ze meer vintage gemaakt door hier en daar wat gesso van Dutch Doobadoo erop te doen (870.002.010)

gesso


Om het kaartje meer vintage te maken heb ik de randen rondom het plaatje bewerkt met distress inkt , spetters gesso en frantage. Ook heb ik de scriptstempel uit de Scr@p serie (6410/0468_ gebruikt voor het meer vintage effect 

scriptstempelset


Rechts achter heb ik de kleine doily mal geplakt. Ook deze heb ik bewerkt met wat gesso.
Alle stukken DP heb ik behoorlijk hard gedistresse met de paper distressen van Tim Holz (259E). Ook een stuk kant achter het DP en de rozenkastrand onderaan maken dat deze kaart een vintage uiterlijk krijgt.


Ik hoop dat ik je met deze kaart weer heb kunnen inspireren. Heel veel knutselplezier en stay safe.
Creatieve groetjes,
Thera

Geen opmerkingen:

Een reactie posten