Pagina's

woensdag 1 juli 2020

Challenge Juli

Hallo Allemaal,

Het is weer tijd voor een nieuwe challenge. Deze keer een niet al te moeilijk model zodat er veel mensen de mogelijkheid hebben om mee te doen. 


Begin met een stuk cardstock van 11 x 20 cm en ril dit op 15 cm. Het gedeelte van 11 x 15 is de achterkant.


Aan de voorkant heb je nu een flapje van 5 cm. Plak hier een stukje mica op van 11 x 7 cm. Aan de onderkant plak je dan nog een stukje cardstock van 11 x 5 cm en zorg dat de voorkant en achterkant gelijk is.


Plak op het stukje mica je item wat bij je thema past ik heb  het hart gebruikt  zoals op het voorbeeld te zien is alsof het aan een ketting hangt.  Aan de andere ketting  hangt een ander item passend bij het thema van mijn  kaart.


Het designpapier plak je op de gedeelte cardstock en maak dit net een 0.5 cm kleiner zodat er een mooi randje langs te zien is. Het ziet er dan heel leuk uit als je de kaart opzet. 


Ik heb items gebruikt van de collectie streetwear. Maar het staat jullie vrij om ander papier en een ander thema te kiezen als er maar iets van Noor! Design bij gebruikt word.

Natuurlijk heeft het DT team ook mooie voorbeelden voor jullie gemaakt.

Annette

Je kunt meedoen met onze challenge tot eind juli door een foto van je creatie te plaatsen in onze Noor! Design Challenge groep op Facebook. 

10

Heb je geen Facebook dan kun je een foto van je creatie inclusief je naam te mailen naar: 


En natuurlijk hebben we aan deze challenge ook weer een leuke prijs verbonden. We kiezen na eind juli met random de winnaar (wel zo eerlijk, dan maakt iedereen evenveel kans) en de winnaar krijgt van ons een leuke prijs van Noor! Design. 

Veel plezier en we zien graag al jullie creaties tegemoet!

2 opmerkingen: